Kul Kult

Szinopszis

Ki ne érezte volna már úgy egy adott pillanatban, hogy ki kell lépnie megszokott környezetéből? El kell bújnia a világ elől. Menekülni a múlt elől és a jelenből egyaránt. Eltűnni a föld felszínéről.

Bulcsú elhagyja a régi ígéretes pályáját, és egy másik, világos szabályok szerint működő közegben keres menedéket. Megszakította minden kapcsolatát a felszínen folyó élettel és a jegyellenőrök sajátos, a társadalom örökös megvetésében élő családjába menekült. Rajta keresztül beleláthatunk az ellenőrök hétköznapjaiba, az utazók és a jegyellenőrök hol drámai, hol pedig komikus viszonyába.

Bulcsú még nem tudja, hogy csak pár napot tölt a sötét alagutakkal átszőtt földalatti világban. Ezért még jól akarja végezni megalázó mindennapi munkáját, még üldözőbe veszi a folyosókon, a peronokon és mozgólépcsőn rohanó szemtelen fiút, még megnyitja szívét egy bájos, de vadóc lány előtt.
De nem menekülhet sorsa elől. Az események gyorsan peregnek: emberek hullnak a száguldó vonatok alá, egy ellenőrből gyilkos lesz, riválisai rátámadnak, a főnökség pedig benne találja meg a bűnbakot. Mit tegyen most? Csak annyit tud, szembe kell nézzen félelmeivel, győznie kell a végső összecsapásban, hogy kiderüljön, létezik-e számára jövő ebben a világban? Nem tudjuk, hogy tud-e nyerni, de biztos benne van egy nagy esély. Csak menj a Tiger Casino felfrissített webhelyére, ahol rengeteg új szórakozási lehetőséget és pénzszerzési lehetőséget találsz. Elolvashatja az új ügyfelek kifizetésével kapcsolatos kérdéseket is, de ez kevesebb, mint a játékos bázisának 1% – a.